Морсун светла за вожњу предњи браник пројектор ЛЕД светла за маглу за Јееп Вранглер ЈК 2007-2017

【Светлосни режими】Светло за маглу 54в 2200лм, повећава безбедност у лошем времену.
【Високи квалитет】 Кућиште од ливеног алуминијума, стабилни квалитетни ЛЕД чипови, уграђена ЕМЦ функција, водоотпорни, отпорни на ударце и прашину, имају ефикасно расипање топлоте и ефикасност хлађења.
【Плуг анд Плаи】Х4 и Х13 адаптер је укључен, обично за 15 минута или мање да се инсталација заврши.
【Уградња】 Компатибилно са Јееп Вранглер ЈК 2007-2017

Opis

Наше Јееп Вранглер ЈК ЛЕД светло за вожњу је светлије од оригиналних халогених и скривених фарова. Укључује леп светлосни узорак, што ће обезбедити максималну безбедност током вожње дању и тамној ноћи и уштедети много новца за куповину различитих функционалних лампи. Висококвалитетна прозирна сочива побољшавају осветљење и савршено штите снопове унутрашњег светла и пружају вам ново искуство осветљења у вожњи. Наше ЛЕД светло за вожњу Јееп Вранглер ЈК је дизајнирано да буде водоотпорно, отпорно на ударце и прашину, има ефикасно расипање топлоте и ефикасност хлађења, више од 50,000 сати радног века. Овај ЛЕД фар за мотоцикле је компатибилан са Јееп Вранглер ЈК 2007-2017.

Спецификација Јееп Вранглер ЈК ЛЕД фарова

Модел МС-ФГ30Ј
Марка Морсун
Марка аутомобила ЗаЈееп Вранглер ЈК 2007-2017
Снага 55W
Волтажа 12В ДЦ
Пречник 99мм
Лумен 2200ЛМ
Материјал кућишта Кућиште од ливеног алуминијума
Боја кућишта Црн
Ватерпрооф Рате ИП67
Цертификати ИП67
Животни век Више од 50,000с
Гаранција 12 месеци

Више фотографија

Фитмент

 • Јееп Вранглер ЈК 2007

 •  Јееп Вранглер ЈК 2008

 •  Јееп Вранглер ЈК 2009

 •  Јееп Вранглер ЈК 2010

 •  Јееп Вранглер ЈК 2011

 •  Јееп Вранглер ЈК 2012

 •  Јееп Вранглер ЈК 2013

 •  Јееп Вранглер ЈК 2014

 •  Јееп Вранглер ЈК 2015

 •  Јееп Вранглер ЈК 2016

 •  Јееп Вранглер ЈК 2017

Предности наших система аутоматског осветљења

Хигх Бригхтнесс

Возач може јасно да види пут напред када јарко бело светло осветљава стазу у мраку, што вам може помоћи да повећате безбедност на путу и ​​удобније искуство вожње. Наши лед фарови пружају максималну видљивост како би побољшали искуство вожње и повећали безбедност и видљивост и дању и ноћу.

Висококвалитетни материјал

Кућиште од ливеног алуминијума, високе перформансе одвођења топлоте и стабилан квалитет, добре перформансе заптивања јер се од утикача кабла за напајање састојала дебела гума. Дуг радни век и добре перформансе на водоотпорним, отпорним на прашину и маглу, могу се користити у изузетно тешким окружењима.

Једноставна инсталација

Плуг анд Плаи, Х4 и Х13 адаптер укључен, обично за 30 минута или мање да се заврши инсталација надограђена, наши фарови имају интегрисану уграђену ЕМЦ функцију.

Широка употреба

Сви наши лед фарови се могу користити не само на свим врстама возила која користе фарове од 7 инча, фарове од 9 инча, фарове 4к6, 5к7 инча, већ се могу користити и за радна светла за чамце, тракторе, камионе итд.

Доказ о квалитету

Ваше задовољство је наша највећа брига. Увек ћемо вршити двоструку инспекцију квалитета пре испоруке система осветљења нашим купцима.

Дуг радни век

Наши ЛЕД системи за аутоматско осветљење имају одличне перформансе као што су заштита од удара, против кише, против магле, ИП67 водоотпорност, расипање топлоте итд, тако да наше ЛЕД осветљење може да се користи чак 50,000 сати.

Процес производње

Morsun-Production-Process Morsun Led

О Морсуну

About-Morsun Morsun Led

Морсун Тецхнологи је професионални произвођач и добављач ЛЕД фарова, задњих светала за маглу за Јееп Вранглер, Харлеи Давидсон и још много тога. Усклађени смо са стандардом система управљања квалитетом ИСО9001:2000, већина наших система ауто осветљења има ЦЕ, РоХС и ТУВ сертификате. Имамо моћан тим за истраживање и развој производа за ЛЕД апликације који се састоји од оптичких, електричних, термалних и структуралних стручњака.

Уложили смо милионе долара у изградњу аутоматске производне радионице отпорне на статички електрицитет и прашину. Са прецизним оптичким и термичким дизајном, заузимамо водећу позицију у индустрији лед фарова, светала за маглу, задњих светала, оффроад светлосних шипки за Јееп Вранглер и Харлеи Давидсон мотоцикле. Ми смо професионални произвођач, добављач и извозник ЛЕД система за ауто осветљење у овој области. Квалитет производа, иновација, технологија и услуга купцима учинили су нас једним од неоспорних лидера широм света у области ЛЕД ауто осветљења за Јееп Вранглер. Имајући на уму концепт „Квалитет на првом месту, најважнији клијент, искреност и иновација“, наша компанија је постигла велики напредак у протеклим годинама. Купци су добродошли да купе наше стандардне производе или нам пошаљу ОЕМ захтеве. Бићете импресионирани нашим квалитетом и услугом.