Морсун најновија помоћна светла за маглу за Хонда ГЛ1800 Голдвинг 2012-2017 светла за вожњу

【Светлосни режими】Светло за маглу 54В 2100лм, повећава безбедност у лошем времену.
【Висок квалитет】 Кућиште од ливеног алуминијума, стабилни квалитетни ЛЕД чипови, уграђена ЕМЦ функција, водоотпорни, отпорни на ударце и прашину, имају ефикасно расипање топлоте и ефикасност хлађења.
【Плуг анд Плаи】Х4 и Х13 адаптер је укључен, обично за 15 минута или мање да се заврши инсталација.
【Уградња】 Компатибилан за Хонда ГЛ1800 Голдвинг 2012-2017

Opis

Наше Хонда ГЛ1800 Голдвинг лед светло за маглу је светлије од оригиналних халогених и скривених фарова. Укључује дуга кратка светла и бели дрл, што ће обезбедити максималну безбедност током вожње дању и тамној ноћи и уштедети много новца за куповину различитих функционалних лампи. Висококвалитетна прозирна сочива побољшавају осветљење и савршено штите снопове унутрашњег светла и пружају вам ново искуство осветљења у вожњи. Наше Хонда ГЛ1800 Голдвинг ЛЕД светло за маглу је дизајнирано да буде водоотпорно, отпорно на ударце и прашину, има ефикасно расипање топлоте и ефикасност хлађења, више од 50,000 сати радног века. Овај ЛЕД фар за мотоцикле је компатибилан са Хонда ГЛ1800 Голдвинг 2012-2017.

Спецификација Иамаха МТ 09 лед фарова

Модел МС-ХДФ0917
Марка Морсун
Марка аутомобила ЗаХонда ГЛ1800 Голдвинг 2012-2017
Снага 54W
Волтажа 12В ДЦ
Пречник 99мм
Лумен 2100ЛМ
Материјал кућишта Кућиште од ливеног алуминијума
Боја кућишта Црн
Ватерпрооф Рате ИП67
Цертификати ИП67
Животни век Више од 50,000сати
Гаранција 12 месеци

Више фотографија

Фитмент

  • Хонда ГЛ1800 Голдвинг 2012

  • Хонда ГЛ1800 Голдвинг 2013

  • Хонда ГЛ1800 Голдвинг 2014

  • Хонда ГЛ1800 Голдвинг 2015

  • Хонда ГЛ1800 Голдвинг 2016

  • Хонда ГЛ1800 Голдвинг 2017

Предности наших система аутоматског осветљења

Хигх Бригхтнесс

Возач може јасно да види пут напред када јарко бело светло осветљава стазу у мраку, што вам може помоћи да повећате безбедност на путу и ​​удобније искуство вожње. Наши лед фарови пружају максималну видљивост како би побољшали искуство вожње и повећали безбедност и видљивост и дању и ноћу.

Висококвалитетни материјал

Кућиште од ливеног алуминијума, високе перформансе дисипације топлоте и стабилан квалитет, добре перформансе заптивања јер се од утикача кабла за напајање састојала дебела гума. Дуг радни век и добре перформансе на водоотпорним, отпорним на прашину и маглу, могу се користити у изузетно тешким окружењима.

Једноставна инсталација

Плуг анд Плаи, Х4 и Х13 адаптер укључен, обично за 30 минута или мање да се заврши инсталација надограђена, наши фарови имају интегрисану уграђену ЕМЦ функцију.

Широка употреба

Сви наши лед фарови се могу користити не само на свим врстама возила која користе фарове од 7 инча, фарове од 9 инча, фарове 4к6, 5к7 инча, већ се могу користити и за радна светла за чамце, тракторе, камионе итд.

Доказ о квалитету

Ваше задовољство је наша највећа брига. Увек ћемо вршити двоструку инспекцију квалитета пре испоруке система осветљења нашим купцима.

Дуг радни век

Наши ЛЕД системи за аутоматско осветљење имају одличне перформансе као што су заштита од удара, против кише, против магле, ИП67 водоотпорност, расипање топлоте итд, тако да наше ЛЕД осветљење може да се користи чак 50,000 сати.

Процес производње

Morsun-Production-Process Morsun Led

О Морсуну

About-Morsun Morsun Led

Морсун Тецхнологи је професионални произвођач и добављач ЛЕД фарова, задњих светала за маглу за Јееп Вранглер, Харлеи Давидсон и још много тога. Усклађени смо са стандардом система управљања квалитетом ИСО9001:2000, већина наших система ауто осветљења има ЦЕ, РоХС и ТУВ сертификате. Имамо моћан тим за истраживање и развој производа за ЛЕД апликације који се састоји од оптичких, електричних, термалних и структуралних стручњака.

Уложили смо милионе долара у изградњу аутоматске производне радионице отпорне на статички електрицитет и прашину. Са прецизним оптичким и термичким дизајном, заузимамо водећу позицију у индустрији лед фарова, светала за маглу, задњих светала, оффроад светлосних шипки за Јееп Вранглер и Харлеи Давидсон мотоцикле. Ми смо професионални произвођач, добављач и извозник ЛЕД система за ауто осветљење у овој области. Квалитет производа, иновација, технологија и услуга купцима учинили су нас једним од неоспорних лидера широм света у области ЛЕД ауто осветљења за Јееп Вранглер. Имајући на уму концепт „Квалитет на првом месту, најважнији клијент, искреност и иновација“, наша компанија је постигла велики напредак у протеклим годинама. Купци су добродошли да купе наше стандардне производе или нам пошаљу ОЕМ захтеве. Бићете импресионирани нашим квалитетом и услугом.